Smooth Criminal: Smoothing cream

Er is dit najaar een product wat niet mag ontbreken in je badkamer. En dat is de nieuwe Smoothing Cream van Keratherapy. Deze unieke keratine crème is een wash-to-wash keratine-thuis-behandeling, die je haar extra glans, soepelheid en verzorging geeft tot de volgende wasbeurt.

De Smoothing Cream is 100% formaldehyde vrij, makkelijk in het gebruik en het geeft dof en pluizig haar een health boost als geen ander: de Smoothing Cream is ‘crimineel’ goed. De bijzondere samenstelling van ingrediënten, o.a. met fruitextracten uit de Amazone en pure keratine, worden geactiveerd door de warmte van de föhn en zorgen voor verzorgd, glanzend en gladder haar. Ideaal voor wanneer je je haar regelmatig föhnt of een stijltang gebruikt , maar ook om de schade van de zomerzon en het zee- en zwembadwater te herstellen.

De Smoothing Cream van Keratherapy kost € 29,95 en maakt onderdeel uit van de range met keratine producten van het professionele keratine merk: Keratherapy. De producten van Keratherapy zijn verkrijgbaar bij meer dan 200 professionele kapsalons in Nederland en België.

Reageren?