Pluisvrij Haar? Het kan!

Nieuw bij By Jeffrey: Global Keratin

De verbluffende resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië. Het Amerikaanse merk Global Keratin heeft deze Braziliaanse behandeling doorontwikkeld tot een behandeling, die uw haar gladder en gezonder maakt op basis van bio-actieve keratine. De conditionerende keratine behandeling van Global Keratin zorgt ervoor dat beschadigd, droog of pluizig haar, zonder het gebruik van sterke chemicaliën, gladder, veerkrachtig en pluisvrij wordt.

Het Geheim

Organische, bio-actieve keratine van top kwaliteit. Alleen de beste, puurste ingrediënten worden gebruikt om het haar gladder te maken en in de natuurlijke, gezonde, glanzende staat te herstellen. In tegenstelling tot andere keratine producten bevat het Juvexin™ hair taming system van Global Keratin intacte bio-actieve keratine-eiwitten, die niet zijn beschadigd. Daarbij bevat de keratine behandeling van Global Keratin geen formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.

De revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen en is een intensive behandeling, die ervoor zorgt dat u 3 tot 5 maanden gladder en glanzend haar geniet.

De Behandeling

Bij een vrijblijvend gesprek wordt een behandelplan opgesteld. In de prijs, afhankelijk van uw haar, is niet alleen de behandeling inbegrepen. Een tweede behandeling, twee dagen na de eerste, wordt in onze salon uitgevoerd. Ook de producten voor de nabehandeling thuis zijn inbegrepen. Maak vrijblijvend een afspraak!

Reageren?