Jeffrey Says

Vaak horen we dat het moeilijk is om een kapper te vinden die goed luistert. Als het over slechte communicatie gaat, wordt al snel met een vinger naar de kapper gewezen. Dit vind ik vreselijk om te horen. Durf met jouw kapper in gesprek te gaan, je moet niet tevreden willen zijn met alleen de puntjes die geknipt worden. Laat je adviseren door een hairstylist die weet wat bij jou past en ook kan uitleggen waarom hij/zij iets gaat doen.

Speciaal voor jou heb ik een paar leuke trends op een rijtje gezet.

Jeffrey Says - Jan 2013Read My Lips

Code rood is het in lippenland. Iedere vrouw moet een rode lipstick in haar handtas hebben. Maar niet iedereen kan dezelfde kleur rood hebben. Laat je daarom adviseren door iemand om te kijken of jij een rode, copper, bruine of totaal andere rode toon moet hebben! Een aanrader is Pupa Diva Rouge. Deze mooie stift is verkrijgbaar voor € 18,50.

Oversize

Groot, groter, grootst. Kleding mag dit seizoen groot en wijd gedragen worden. Een echte must-have is de oversized blazer. De grote jas is verkrijgbaar in diverse winkels. Goedkope tip: kijk eens bij je moeder, vader,
opa of oma in de kast en gij zult vinden!

All Ears

Momenteel komt het aanstekelijke nummer The Golden Age langs in de reclame van een bekend biermerk. The Asteroids Galaxy Tour is de band achter dit heerlijke Indie pop nummer en hun nieuwe cd Out Of Frequency is een echte aanrader. Koop de songs voor € 9,99 via iTunes.

Nosy

Oscar de La Renta maakt na tien jaar zijn parfum comeback met Esprit d’Oscar. Deze geur werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 1977 en behoort tot de klassiekers in de wereld van heerlijke geuren. De vernieuwde parfum is een moderne versie van het origineel, waarbij onder andere gebruik is gemaakt van sinaasappelbloesem en citroen. 30 ml (€ 50,-), 50 ml (€ 60,-) en 100 ml (€ 90,-).

Golden Girls – Metamorfoses ByJeffrey

Golden Girls - Jan 2013Metamorfose Marian

Wegens huidirritatie hebben we een folietechniek gedaan, waardoor er geen huidcontact is geweest.
Totale prijs voor knippen, styling en verven € 75,90.

Metamorfose Ria

We hebben haar gekleurd met een ammonia vrije kleuring, vanwege een slechte kwaliteit en de minimale inplant van het haar. We hebben niet veel geknipt, aangezien we lengte sparen voor de toekomst. Als laatste nog een speciale keratine treatment over het haar. Er is niet veel nodig om het verschil te maken!
Totale prijs is € 65,95

Download : BRE-1301-0185-ByJeffrey

Reageren?