JEFFREY SAYS : Sept 2013

Het is een heerlijke, hete zomer geweest en onze batterijen zijn door de warmte weer opgeladen. Bij sommigen van ons zijn ze door de hoge temperaturen zelfs een beetje overbelast geraakt. Wij bij By Jeffrey hebben er in ieder geval van genoten. Tevens diende de zomer als een ware inspiratiebron. Omdat ons haar wel wat extra’s kan gebruiken na die heerlijke middagen in het zwembad en op het strand, hebben we een paar prachtige behandelingen voor jullie uitgezocht. Ook hebben we ons laten inspireren door de populaire bohemian stijl op Ibiza. Van veertjes in je haar tot prachtige bloemen op leren bandjes, we hebben het allemaal. Wij van By Jeffrey zijn er helemaal klaar voor; laat de herfst en winter maar komen.

BYJEFFREY GOES IBIZA!

By Jeffrey heeft sinds kort een collectie, geïnspireerd op het mooie eiland Ibiza! We zijn begonnen met de populaire Hairfeathers en inmiddels is de collectie uitgebreid met gebloemde haarbandjes die je als een krans om je hoofd draagt. Met deze stijlvolle haarbanden heb je de Ibizalook zo te pakken. Geschikt voor jong en oud.

Ook helemaal volgens de regels van Ibiza: haarmake-up. Geef je haar een totaal andere look met deze bijzondere make-up. Wrijf het in je haar en fixeer het met een beetje haarlak. Binnen een handomdraai creëer je met een paar gekleurde lokken een hippe, Spaanse coupe. Na één wasbeurt is de kleur weer uit je haar. By Jeffrey gebruikt de haarmake-up van Emonk.

BYJEFFREY AAN DE BOTOX!

By Jeffrey heeft nu ook botox behandelingen voor je haar! BTX is een innovatief concentraat van actieve ingrediënten zoals: kaviaarolie, B5 en E vitaminen en collageen. Het revolutionaire BTX Complex hydrateert, voedt en herstelt het haar. Het haar herleeft al direct vanaf het eerste gebruik. Naast een ongelooflijke glans wordt het haar voelbaar zachter en heeft het product een anti-frizz werking. BTX is geschikt voor elk haartype en eenvoudig te gebruiken. Na 10 wassingen is het resultaat nog steeds duidelijk voel- en zichtbaar.

AMSTERDAM FASHION WEEK

Op 15 juli jl. is Jeffrey op uitnodiging van L’Oréal naar de modeshow van Francisco van Benthum geweest. Jeffrey was erg onder de indruk van de niet-alledaagse, maar zeer draagbare herencollectie. De collectie is terug te vinden op www.franciscovanbenthum.com.

MULTI-FACE FEMKE

Bij Femke hebben we haar naturel look wat sprekender gemaakt door er een ombre kleur in te zetten. Vervolgens hebben het haar geföhnd en Femke laten zien hoe ze het haar zelf makkelijk in model kan krijgen met een krultang. Qua make-up hebben we Femke laten zien dat kleur mag en dat er oneindig veel mogelijkheden zijn, zonder dat de make-up te zwaar wordt.

 

Reageren?