JEFFREY SAYS : Okt 2013

Wow, ik kan het haast niet geloven. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik mijn eerste klanten deed in de salon en nu 5 jaar verder staan we met 4 man sterk en groeiende, ik had nooit gedacht te kunnen zeggen ons team ;-p Ik heb zoveel geluk dat ik dit weer iedere dag mag doen en daar ben ik iedereen dankbaar voor. Dus alle mensen die ons vertrouwd hebben in de jaren met hun haren, onwijs bedankt!

Zonder jullie hadden wij nu niet gestaan waar we staan Wat is het een heerlijk gevoel dat ik na ieder weekend er weer zin in en de vakantie’s zijn vaak te lang en daar is geen woord van gelogen. ik beleef er zo onwijs veel plezier aan Nu gaan we aan het volgende hoofdstuk beginnen; We zijn benaderd door een tvzender om te laten zien wat we kunnen,
Ik heb er onwijs veel plezier in en is het natuurlijk ook heel spannend, maar met iedereen zijn geloof in ons gaan de komende 50 jaar nog een fantastische rit worden.

groetjes team byjeffrey

JET

Er is een flink stuk van het haar van Jet afgegaan om het meer karakter te geven aan haar gezicht.We hebben extra structuur en beweging in het haar gemaakt door het haar op een speciale manier te knippen(Structure in Motion van SexyHair). Hierdoor krijg je ook meer volume en leeft het haar meer. Extra voordeel, je krijgt het zelf veel makkelijker gedaan!! Bij Jet hebben we een kleurtechniek gebruikt, waardoor het lijkt dat je vele verschillende kleuren hebt, kijk maar naar de verschillende looks.Met make-up hebben we bij haar lichte pastelkleuren gebruikt afwisselend met oogschaduw die een metallic achtige look geeft. Hierdoor spreken haar ogen meer.

ANJA

Anja had zin in een nieuw begin en wij hopen dat we daar ons steentje bij hebben kunnen dragen. Dit hebben we gedaan door haar een nieuwe heerlijke uitstraling te kunnen geven die bij haar sprankelende en bruisende karakter past. We zijn voor een frisse blonde toon gaan die haar een veel jongere uitstraling geeft en we hebben haar een lengte gegeven dat de staart bye-bye vaarwel is. Het was een fantastische ochtend! Dank je wel Anja.

Reageren?