JEFFREY SAYS : Mei 2013

we willen ons steeds maar weer anders uiten en dat doen we op verschillende manieren of dat nu met kleding is of make -up deze keer wil ik je laten zien dat het vooral te maken heeft met styling diversiteit je hoeft je niet vast te houden aan een manier.laat je daarom adviseren door je kapper wat je al zo kunt met je coupe en het heeft ook niks te maken dat het heel ingewikkeld hoeft te zijn zo lang je natuurlijk wel eerlijk blijft over wat je wilt doen! En omdat byjeffrey 4 jaar bestaat hebben we erg leuke deal in de salon lopen om je heerlijk te laten verwennen.

Jeffrey-Sais-Mei-2013-1Collageen

Collageen voor je haar er is een nieuwe manier om je haar te verbeteren zonder dat je super veel geld kwijt bent of uren moet wachten landoll heeft een prachtige 1.2.3 stappen behandeling die je haar verbeterd je zal samen met je consulent kijken hoeveel behandelingen je nodig hebt de benadeling is op natuurlijke basis wat er voorzorg door collageen en natuurlijke stamcellen om je haar en huid te verbeteren ben jij het ook beu dat je haar afbreekt of dat je te veel hebt gedaan met je haar laat je adviseren door een van onze specialisten byjeffrey de prijst begint van 14,95 nee niet duur dus kom snel en laat je verrassen.

Externe factoren die schade veroorzaken aan het haar worden behandeld met Collageen complex:

  • Overmatig toepassen van chemische behandelingen
  • Excessief gebruik haardroger en stijltang
  • Langdurig blootstellen aan elementen zonder bescherming
  • Corrosie veroorzaakt door zout en chloor

Interne factoren welke schade veroorzaken aan het haar worden behandeld met Phytostaminaal complex:

  • Leeftijd
  • Stress
  • Ziekte
  • Dieet

Herstelt beschadigd haar van haarwortel tot haarpunt. PHYTO REPAIR dual complex penetreert het haar, reconstrueert en maakt de haarzakjes weer sterk en gezond. Geeft onmiddelijk en gegarandeerd resultaat. Heeft
langdurige werking waardoor de haarzakjes perfect kunnen sluiten en het haar beschermen tegen eventuele verdere schade.

Multi -Face

Jeffrey-Sais-Mei-2013-2Karin

Karin kwam bij ons binnen met gezonde spanningen die na het zien van het eindresultaat volledig wegvielen in een vrolijke spontane lach. Wat vinden jullie ervan?
prijs € 69,55 / Make-up en wenkbrauwen voor maar € 38,45

Monique

De eerste make over met kort haar: Wat vinden jullie er van? Monique stond echt open voor een totale verandering na het zien van haar makeover kon ze zien dat we qua model niet extreem zijn gegaan en qua kleur het rustiger hebben
gemaakt. De diversiteit aan styling geeft haar een manier om zich op verschillende manieren te uiten?
prijs € 65,85

Reageren?