JEFFREY SAYS : Juli 2013

Ginger roots

Roodharigen hebben doorgaans een lichte huid en dat gaat vaak gepaard met een verhoogd risico op huid- en haarproblemen. Al is de zon niet alleen maar slecht. Uv-stralen zorgen immers ook voor de aanmaak van vitamine D.

Tip: Amerikaanse fabrikanten zijn verplicht om hun producten te voorzien van een Uv-filter, waarmee het haar wordt beschermd. De producten van o.a. het merk Big Sexy Hair zijn dan ook uitermate geschikt voor de warme zomerdagen die we vanaf nu tegemoet gaan.

JEFFREY SAYS Juli 2013-1Wil je het helemaal goed doen, vermijd dan op warme dagen tussen 12.00 en 15.00 uur de zon. Het is jammer dat mensen met rood haar steeds meer in de minderheid raken. Afgezien van de vele fabels over roodharigen is het toch een groep die lange tijd anders werd bekeken. Inmiddels zijn ze er in de modewereld dol op. Vandaar deze ode aan de roodharige vrouw.

Dagmar

Toen we Dagmar zagen, wisten we vrijwel meteen; deze meid wordt een ginger. Met een speciale kleurtechniek hebben we gezorgd voor meer beweging in de haarkleur, wat heeft geresulteerd in een pittig kapsel.

Kleuren € 39,95

JEFFREY SAYS  Juli 2013-2

Rita

Bij Rita hebben we het haar opgelicht met een speciale ammonia. Daarna hebben we er een knallende kleur overeen gezet en een mooie strakke coupe geknipt.

Knippen en verven € 59,85

Reageren?