JEFFREY SAYS : Aug 2013

Sexy Hair

Afgelopen juni reisde onze eigen Jeffrey af naar Duitsland om tijdens een meerdaags seminar voor internationale Sexyhair stylisten inspiratie op te doen. Het evenement vond plaats in de 90 Degrees Academy van Sexyhair Duitsland.

Big sexy hair

Tijdens het meerdaags seminar werd er gewerkt met de Sexy Hair producten die ook in onze salon verkrijgbaar zijn. Tevens was er de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe producten, waaronder het product Big Altitude. Zodra de nieuwe producten in Nederland verkrijgbaar zijn, hoor je hier meer over in onze maandelijkse bruisende rubriek.

Naast nieuwe producten werden er ook nieuwe kniptechnieken geïntroduceerd door topstylisten uit Amerika. Vol trots mogen wij je vertellen dat Byjeffrey een van de eerste kapsalons in Nederland is die deze nieuwe kniptechnieken beheerst. Kenmerkend voor Sexy Hair is de ‘Sructure In Motion’ kniptechniek, een onderscheidende en unieke manier van knippen.

Zoals je op de linker foto kunt zien, draait het bij het nieuwe Sexy Hair thema CAPRICIOUS vooral om diversiteit. Hoe je je ook voelt, met dit product kun je alle kanten op. Van speels tot stoer en van elegant tot klassiek.

Photos by: Martin Kozlowksi & Sexy Hair Amerika

 

Reageren?