JEFFREY SAYS : April 2013

De komende periode blijft het korte kapsel voor haar een echte hit; stoer, lekker wild, maar toch vrouwelijk. Bij het mannelijke korte koppie draait het dit voorjaar om de verschillen in lengte. Tip: creëer iedere dag een andere coupe door je haar af te stemmen op je gemoedstoestand. Vraag je kapper eens naar de vele mogelijkheden. We zijn er immers om jullie te helpen.

April2013-1
 

Dress-up

Metallic is het nieuwe zwart en bijzonder goed te combineren met de vele pasteltinten die we dit voorjaar veel gaan zien. Niet alleen in kleding, maar ook in schoenen, accessoires, nagellak en make-up mag metallic dit jaar niet ontbreken.

Keratine

Stel je eens voor: drie maanden lang het meest glanzende, gezonde en pluisvrije haar dat je je maar kunt voorstellen. Welke vrouw droomt daar niet van? Keratherapy is een intensief, conditionerende behandeling die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. De behandeling is geschikt voor ieder haartype en kan de natuurlijke krul laten verdwijnen zonder het gebruik van Formaldehyde.

Omdat we dit jaar alweer vier jaar bestaan, krijg je de hele maand april 30% korting op een keratinebehandeling.

BLONDIES

April2013-2Pony!!!
Bij Nakie hebben we het haar opgelicht met blonde lokken, afgewisseld door enkele donkere plukken. De pony vonden we al geweldig in combinatie met haar ogen en hebben we nog iets voller gemaakt. Op foto twee is te zien hoe de coupe makkelijk te restylen is.
Prijs: € 88,90

blondie!!!!!!
Bij Renate hebben we het haar opgelicht en in beweging geknipt. Als kers op de taart hebben we een mooie krul in het haar aangebracht. Op de tweede foto is te zien hoe we het haar hebben opgestoken. Een makkelijke manier om er toch leuk uit te zien in 5 minuten tijd.
Totale prijs: € 85,40

Reageren?