Stel je eens voor… drie maanden lang het meest glanzende, gezonde en pluisvrije haar dat je je maar kunt voorstellen. Welke vrouw droomt daar nou niet van?

Keratherapy is een professionele keratinebehandeling, die je bij de kapper kunt laten doen en die geschikt is voor ieder haartype. Uniek aan deze keratinebehandeling is dat je er tevens voor kunt kiezen of je jouw krullen wilt behouden of dat je haar juist gladder wordt, zonder het gebruik van formaldehyde. De keuze is aan jou. De behandeling bestaat uit topkwaliteit keratine, essentiële oliën en vitaminen die zorgen voor onmiddellijk herstel van het haar.  Deze keratinebehandeling is namelijk een wash out behandeling, wat inhoudt dat de treatment na de behandeling wordt uitgespoeld en je direct het resultaat kunt ervaren. Je verlaat stralend de kapsalon en kunt direct weer alles met je haar doen.

Heb jij dof, beschadigd of weerbarstig haar? Kan jouw haar wel een flinke boost keratine gebruiken? Gun jezelf een keratinebehandeling van Keratherapy. De therapie en de aftercare producten zijn verkrijgbaar bij professionele salons in Nederland. www.keratherapy.nl

Hoe werkt de KERATHERAPY behandeling?

Een behandeling met Keratherapy neemt tussen de 1,5 – 3 uur in beslag. Daarbij is de exacte tijdsduur afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Voorafgaand aan de behandeling wordt het haar eerst gewassen met een speciale ‘Activate’ shampoo van Keratherapy.

Deze shampoo is geformuleerd om  het haar voor te bereiden op de behandeling, zodat de keratine goed in het haar kan trekken. Vervolgens wordt de keratine pluk voor pluk op handoekdroog haar aangebracht. Daarna wordt het haar zorgvuldig droog geföhnd en wordt de keratine met een stijltang in het haar verzegeld. Als laatste stap word het haar gespoeld en verzorgd met een intensieve ‘sealing’. Het haar kan nu worden gedroogd, eventueel geknipt en in ieder gewenst model worden gebracht.

Nabehandeling THUIS

Voor het beste en vooral langdurige resultaat ontvangt u na de behandeling van de salon een bijpassende shampoo en conditioner van Keratherapy t.w.v. € 49,50. Belangrijk is dat deze producten keratine bevatten en vrij zijn van sodium chloride, sulfaat en parabenen. Daarnaast heeft Keratherapy een keratine masker, leave-in spray, leave-in smoothing cream en een serum in het assortiment. Deze producten zijn ook heel fijn voor onbehandeld haar.

Reageren?