Bigsexyhair Weather Proof

Luchtvochtigheid een drama voor je kapsel? Dit probleem is vanaf nu verleden tijd dankzij het allernieuwste product van Sexy Hair! Zeg maar “bye bye” tegen kroezig en pluizig haar als gevolg van vochtig weer en “hallo” tegen Big Sexy Hair Weather Proof!

Big Sexy Hair Weather Proof Humidity Resistant Spray beschermt het haar bij vochtige weersomstandigheden. Het haar blijft mooi in model en het pluizen en kroezen van het haar wordt
tegengegaan.

Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Keratin Hair Filler

Nieuw! Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Keratin Hair Filler Een nieuwkomer op het gebied van professionele haarkleuring en een musthave voor alle kleurliefhebbers!

Als hoofdbestanddeel van een kleurbehandeling vult de Reinvent Color Care Keratin Hair Filler – als een extra keratine booster – het haar met keratine op. De haarkleur wordt verzegeld en de
haarstructuur wordt hersteld. Keratec (keratine), açai-bessen, bamboe en kokosnootolie versterken en beschermen het haar van binnenuit en maken het haar glanzend en soepel.
Uitsluitend verkrijgbaar als exclusieve salonbehandeling.

Healthy Sexy Hair Scalp Care

Nieuw! Healthy Sexy Hair Activating Scalp Care Mousse & Treatment
Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid!

Sexy Hair heeft deze twee producten speciaal ontwikkeld voor klanten met fijn en dunner wordend haar. Beide producten stimuleren de microcirculatie en celvernieuwing van de hoofdhuid, beschermen en versterken het haar en de hoofdhuid en bevorderen een gezonde haargroei.

Reageren?