Byjeffrey specialiseert zich ook op het gebied van haarverbetering. Op deze pagina vindt u enkele producten die we gebruiken om uw haar zo veel mogelijk te verbeteren.

 

Nashi Phyto Repair

PHYTOSTAMINAL complex

Byjeffrey gebruikt nu ook Nashi Phyto Repair om uw haarverbetering te stimuleren. Nashi Phyto Repair  is een innovatieve haar-reparatie-behandeling voor de professionele salon waarbij de traditionele methode plaats maakt voor een meer innovatieve en effectieve behandeling. Dankzij de werking van Collageen en actieve plantaardige stamcellen, is Nashi Phyto Repair dual complexeen behandelmethode die gelijktijdig 2 oorzaken van haarbeschadiging elimineert:

Externe factoren die schade veroorzaken aan het haar worden behandeld met Collageen complex:

 • Overmatig toepassen van chemische behandelingen
 • Excessief gebruik haardroger en stijltang
 • Langdurig blootstellen aan elementen zonder bescherming
 • Corrosie veroorzaakt door zout en chloor

Interne factoren welke schade veroorzaken aan het haar worden behandeld met Phytostaminaal complex:

 • Leeftijd
 • Stress
 • Ziekte
 • Dieet

Real plus: PHYTOSTAMINAL complex

Nashi Phyto Repair bevat Phytostaminal: Penetreert diep in de haarschacht ter reparatie en revitaliseert die secties van het haar, die beschadigd zijn maar nog steeds actief. PHYTO REPAIR is voor iedere vrouw die het beste resultaat verlangt van haar kapper, ongeacht welke behandeling die nodig acht.

Dankzij de werking van collageen en actieve plantaardige stamcellen, NASHI PHYTO REPAIR:

 • Herstelt beschadigd haar van haarwortel tot haarpunt.
 • PHYTO REPAIR dual complex penetreert het haar, reconstrueert en maakt de haarzakjes weer sterk en gezond.
 • Geeft onmiddelijk en gegarandeerd resultaat. Heeft langdurige werking waardoor de haarzakjes perfect kunnen sluiten en het haar beschermen tegen eventuele verdere schade.

Pro Shower met vitamine C

Pro Shower met vitamine CByjeffrey maakt nu gebruik van de Pro Shower.

Door een gepatenteerd systeem bouwt de Pro Shower Clear met minder water veel meer druk op, waarbij een roterend mechanisme ook nog eens een hoofdhuidmassage creëert. Het speciale filter zuivert niet alleen het water maar zorgt ook voor een krachtige maar zachte jet, die op haar beurt weer zorgt voor een diepe en grondige reiniging van het haar.

De toegevoegde en speciaal samengestelde Vitamine C maakt enerzijds het water vrij van chloor en kalk. Anderzijds is de Vitamine C een weldaad voor de hoofdhuid en blijven kleuringen langer zitten en worden kleuren intenser.

Een in-salon microdermabrasie behandeling van NIOXIN :

NIOXINVernieuwt de hoofdhuid en verbetert merkelijk de kwaliteit van het haar !

 • verhoogt de collageenproductie en revitaliseert de hoofdhuid
 • maakt de huid zacht, glad en jeugdig en versterkt het haar à anti-aging
 • gezichtsverzorging voor de hoofdhuid
 • pakt de problemen van verstopte haarfollikels; fijn, onhandelbaar en zwak haar aan
 • verwijdert de dode huidcellen

Microdermabrasie of het “zachtjes ‘wegslijpen’ van dode huid “:

Microdermabrasie, revitalisatie en collageen hebben belangrijke en zichtbare gevolgen :

 • Het haar wordt JEUGDIG,STERK EN SOEPEL.
 • Het haar gaat meer GLANZEN .
 • Het haar krijgt meer VOLUME .

Je haar in therapie?

Stel je eens voor… drie maanden lang het meest glanzende, gezonde en pluisvrije haar dat je je maar kunt voorstellen. Welke vrouw droomt daar nou niet van?

Keratherapy is een professionele keratinebehandeling, die je bij de kapper kunt laten doen en die geschikt is voor ieder haartype. Uniek aan deze keratinebehandeling is dat je er tevens voor kunt kiezen of je jouw krullen wilt behouden of dat je haar juist gladder wordt, zonder het gebruik van formaldehyde. De keuze is aan jou. De behandeling bestaat uit topkwaliteit keratine, essentiële oliën en vitaminen die zorgen voor onmiddellijk herstel van het haar.  Deze keratinebehandeling is namelijk een wash out behandeling, wat inhoudt dat de treatment na de behandeling wordt uitgespoeld en je direct het resultaat kunt ervaren. Je verlaat stralend de kapsalon en kunt direct weer alles met je haar doen.

Heb jij dof, beschadigd of weerbarstig haar? Kan jouw haar wel een flinke boost keratine gebruiken? Gun jezelf een keratinebehandeling van Keratherapy. De therapie en de aftercare producten zijn verkrijgbaar bij professionele salons in Nederland. www.keratherapy.nl

Hoe werkt de KERATHERAPY behandeling?

Een behandeling met Keratherapy neemt tussen de 1,5 – 3 uur in beslag. Daarbij is de exacte tijdsduur afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Voorafgaand aan de behandeling wordt het haar eerst gewassen met een speciale ‘Activate’ shampoo van Keratherapy.

Deze shampoo is geformuleerd om  het haar voor te bereiden op de behandeling, zodat de keratine goed in het haar kan trekken. Vervolgens wordt de keratine pluk voor pluk op handoekdroog haar aangebracht. Daarna wordt het haar zorgvuldig droog geföhnd en wordt de keratine met een stijltang in het haar verzegeld. Als laatste stap word het haar gespoeld en verzorgd met een intensieve ‘sealing’. Het haar kan nu worden gedroogd, eventueel geknipt en in ieder gewenst model worden gebracht.

Nabehandeling THUIS

Voor het beste en vooral langdurige resultaat kunt u na de behandeling van de salon een bijpassende shampoo en conditioner van Keratherapy t.w.v. € 49,50 aanschaffen. Belangrijk is dat deze producten keratine bevatten en vrij zijn van sodium chloride, sulfaat en parabenen. Daarnaast heeft Keratherapy een keratine masker, leave-in spray, leave-in smoothing cream en een serum in het assortiment. Deze producten zijn ook heel fijn voor onbehandeld haar.

Keratherapy Express Renewal

Belangrijkste voordelen:

– Snelle (45-60 minuten) behandeling – met de zelfde mooie resultaten als bij de uitgebreide in-salon Advanced Renewal keratinebehandeling. Bij de Express Renewal behandeling heeft u circa 30 – 45 dagen plezier van de resultaten.

Deze nieuwe behandeling kan ideaal worden gecombineerd met een knipbeurt, maar natuurlijk ook met een föhn- of een kleurbehandeling.

Mooie ingrediënten

De Express Renewal keratine behandeling bevat pure keratine, aminozuren, collageen en aminozuren, die pluis bestrijden en droog haar verzorgen en hydrateren. Wilde blauwe bosbessen, suikerriet, ginseng, gemberwortel extracten en pro vitaminen transformeren beschadigd, overwerkt haar in glanzend, gezond uitziend en pluisvrij haar.